Grafiten
Start Om Grafiten

m Grafiten Förvaltnings AB

Grafiten

Vi förvaltar lägenheter i Trollhättan och Vänersborg,  lokaler för industri, produktion, lager och kontor i Trollhättan, Vänersborg och Vargön.

Hyresgäster

Du som söker alternativ bostad, kontor, industrilokaler och vill finna bra lösningar till Ditt nuvarande hyresalternativ, eller söker bostad, är mycket välkommen att kontakta oss för information om vad vi har att erbjuda. Ett personligt samtal med någon av våra förvaltare kan ge Dig en bättre värd.

Affärsidé

Vår affärside är att med kunden och hyresgästen i centrum utveckla och förvalta fastigheter för privata fastighetsägare och fastighetsbolag i västra Sverige.

Kompetens

Inom Grafiten Förvaltnings AB är vi ett team som idag förvaltar 430 hyreslägenheter i Trollhättan och Vänersborg samt ca 25000 kvm lokaler för industri, produktion, lager och kontor. Vi har all den kompetens som krävs för att få en högkvalitativ förvaltning av såväl bostäder som övriga lokaler. Detta gäller både tekniskt och administrativt.

GrafitenVi har väl utvecklade rutiner för felanmälan och service med egen personal. Avtal med kvalificerade installatörer som vi ständigt utvärderar ger låga kostnader och hög kvalitet.

Rutiner för hyresdebitering, påminnelser, kontroll av fakturor, bokföring, bokslut, tekniska och ekonomiska analyser, enligt träffade avtal, ger Dig ständig information om den tekniska och ekonomiska situationen på fastigheten.

Nya projekt

Vår kompetens innebär att vi efter kundens önskemål utför en fullständig redovisning av nya projekt med planlösningar, fullständig kalkyl och förslag till hyresavtal för aktuella projekt. Nästa steg är att vi arbetar med projektledning till ett färdigt projekt och därefter arbetar med förvaltningen.

Vänd dig med förtroende till oss. Välkommen!